Badkamers

De Ruiter Badkamerbouw | Zwembaden

BADKAMER

Kan je badkamer wel een vernieuwing gebruiken? Of wil je toch eindelijk eens dat mooie, elegante ligbad hebben staan? Een badkamer vernieuwen kan een hele nieuwe wereld voor je openen en je voorzien van de ruimte van uw dromen. Naast de sanitaire voorzieningen zijn er nog enkele technische aspecten waarmee rekening gehouden moet worden (waterdichtheid van je materialen, extra natte zones, type tegels, natuursteen, onderhoudsgemak, etc). Ook het indelen is een aspect waar wij je graag bij helpen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je tips geven bij het (her)indelen ervan. De Ruiter Badkamerbouw denkt met je mee.

Badkamer van De Ruiter Badkamerbouw
Badkamer van De Ruiter Badkamerbouw

NIEUWE BADKAMER

MODERNE BADKAMER

Een badkamer is een kamer waar je per dag toch wel wat tijd in doorbrengt. We poetsen hier onze tanden, wassen ons, doen onze make up, leggen onze haren goed, … Kortom, het maakt een groot deel uit van onze leefsfeer. Klaar voor een compleet nieuwe badkamer? De Ruiter Badkamerbouw maakt samen met jou een plan van aanpak en houdt zich hier aan.

Een moderne badkamer, is er één met een strakke en propere afwerking en is heel onderhoudsvriendelijk. Geen rondslingerende shampooflessen, haarborstels of handdoeken. Er dient ook telkens genoeg (verborgen) opbergruimte te worden voorzien. Een vrijstaand bad, een inloopdouche, een meubel op maat en een state of the art vloerafwerking. Al deze elementen dragen bij tot het afwerken van je moderne badkamer. Bij De Ruiter Badkamerbouw ben je hiervoor in goede handen.

Badkamer betegelen | De Ruiter Badkamerbouw
Tekenprogramma | De Ruiter Badkamerbouw

BADKAMER BETEGELEN

BADKAMER TEKENPROGRAMMA

Je badkamer al dan niet betegelen vervolledigt  de look compleet. Daarnaast zijn ook het type (keramisch, natuursteen, leisteen of mozaïek, …) tegels van belang. Kies je voor een gemakkelijk onderhoud, groot kleurenpallet én waterdicht of ga je liever voor een natuurlook en duurzaamheid. De Ruiter Badkamerbouw helpt je met het uitlichten van de voor- en nadelen van de soorten tegels en het gewenste eindproduct.

Maak gebruik van ons tekenprogramma voor het ontwerp van je dromen.

Je eigen badkamer ontwikkelen?