Douches

De Ruiter Badkamerbouw | Douches

DOUCHE

Een douche is de plaats waar je al je zorgen van je afspoelt. Dit heiligdom verdient dan ook alle mogelijke aandacht en luxe. Bij De Ruiter Badkamerbouw besteden we veel aandacht aan alle mogelijke details om je douchetijd zo aangenaam mogelijk te maken. Kies je voor een links of rechts opendraaiende deur of heb je liever een schuifdeur? Ultieme ontspanning in je douchecabine gaat ook door te kiezen voor hyrdo massage modules!

Douchecabine | De Ruiter badkamerbouw
Inloopdouche & spa | De Ruiter badkamerbouw

DOUCHECABINE

INLOOPDOUCHE

Een douchecabine is een perfect douche hoekje voor elke moderne badkamer en biedt een complete douche ervaring. Het grootste voordeel van een douchecabine is, dat je niet meer hoeft te zoeken naar betegeling om deze waterdicht te maken. De douchecabine bestaat uit 1 groot stuk en kan geplaatst worden waar je wenst. Ook het plaatsen van een douchecabine is voor De Ruiter Badkamerbouw een handig klusje.

Een moderne badkamer, is er één met een strakke en propere afwerking en is heel onderhoudsvriendelijk. Geen rondslingerende shampooflessen, haarborstels of handdoeken. Er dient ook telkens genoeg (verborgen) opbergruimte te worden voorzien. Een vrijstaand bad, een inloopdouche, een meubel op maat en een state of the art vloerafwerking. Al deze elementen dragen bij tot het afwerken van je moderne badkamer. Bij De Ruiter Badkamerbouw ben je hiervoor in goede handen.

Inloopdouche Kinemagic | De Ruiter Badkamerbouw

INLOOPDOUCHE KINEMAGIC

Alles wat je nodig hebt om je badkamer te transformeren is een beetje “Kinemagic”. Deze prachtige douchecabine past perfect in dezelfde ruimte als een bad. De Kinemagic inloopdouche is slim ontworpen met alle leden van de familie in het achterhoofd, maar is ook perfect voor het verstrekken van zorg bijstand of het bieden van extra gemoedsrust.

Je eigen badkamer ontwikkelen?