Keukens

Keukens | De Ruiter Badkamerbouw

KEUKENS

Elke keuken heeft zijn eigen stijl, enthousiasme, karakter en functionaliteit. Wij ontwerpen keukens in allerlei mogelijke stijlen, naar jouw wens en budget. Landelijke, design, luxe én nog zoveel andere stijlen zijn bij De Ruiter Badkamerbouw geen onbekende, graag geziene stijl.

De Ruiter Badkamerbouw | Tekenprogramma
Landelijke Keukens | De Ruiter Badkamerbouw

KEUKENS ONTWERPEN

LANDELIJKE KEUKENS

Kan je jouw keuken zien wanneer je jouw ogen sluit, maar heb je geen idee hoe deze te visualiseren op papier? Geen probleem! Keukens ontwerpen in 3D zijn een dagelijkse realiteit voor ons. Je mag dromen, wij werken ze uit.

Verliefd op landelijke keukens? De Ruiter Badkamerbouw houdt rekening met de rustieke, natuurlijke, moderne en technische aspecten bij het maken van je droomkeuken in landelijke stijl.

Design Keukens | De Ruiter Badkamerbouw
Luxe Keukens | De Ruiter Badkamerbouw

DESIGN KEUKENS

LUXE KEUKENS

Je badkamer al dan niet betegelen vervolledigt  de look compleet. Daarnaast zijn ook het type (keramisch, natuursteen, leisteen of mozaïek, …) tegels van belang. Kies je voor een gemakkelijk onderhoud, groot kleurenpallet én waterdicht of ga je liever voor een natuurlook en duurzaamheid. De Ruiter Badkamerbouw helpt je met het uitlichten van de voor- en nadelen van de soorten tegels en het gewenste eindproduct.

Mag het iets meer zijn? De dure woningen van vandaag zijn net zo luxe als de keukens die ze bevatten. Luxe keukens brengen buitengewone details samen door het gebruik van duurdere materialen en rijkere kleuren.

Offerte vragen? Wij helpen je graag verder.