Renovatiewerken

Renovatiewerken | De Ruiter Badkamerbouw

RENOVATIEWERKEN

Bij De Ruiter Badkamerbouw kan u terecht voor alle typen renovatiewerken. Van nieuwe ramen tot schilderwerken, van vloeren tot moluren én van elektriciteitswerken tot leidingen. Geen enkele renovatie heeft geheimen voor ons. Het renoveren van je woning kan ook een zeer stevige meerwaarde bepaling inhouden voor je huis bij eventuele verkoop later.

Renovatiewerken | De Ruiter Badkamerbouw
Renovatiewerken | De Ruiter Badkamerbouw

TOTAAL RENOVATIE

RENOVATIE BADKAMER | KEUKEN | DOUCHE

Net een huis/pand gekocht en een hoop werken te doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Ruiter Badkamerbouw staat in voor alle renovatiewerken die u nodig acht. Zo doen wij niet enkel de badkamer, maar ook het dak, ramen, vloeren, muren, keukens én dit alles met steeds de beste bouwmaterialen.

Een renovatie van je badkamer, keuken en/of douche op de planning? De Ruiter Badkamerbouw helpt je bij je plannen van A tot Z. Met de 3D badkamerplanner heb je voor de start van je werken al een heel mooi zicht op het prachtige eindresultaat. Wij werken ook enkel met de beste bouwmaterialen zodat u zich na de werken over niets zorgen hoeft te maken.

Totale Renovatiewerken | De Ruiter Badkamerbouw

Heb je maar enkele componenten die aan vervanging toe zijn? Of wil je nu echt wel die mooie badkuip, gasfornuis of prachtige inloopdouche zonder al de rest te verbouwen? Geen enkel probleem! Ook hiervoor kan u terecht bij De Ruiter Badkamerbouw. Samen bekijken we een plan van aanpak en gaan we ervoor!

Offerte vragen? Wij helpen je graag verder.